Sunday, December 19, 2010

Yokel sampai tua.

Aku malas betul bila cerita yang dah nak sampai part happy ending kena kacau. Maksud aku "tergantung". Macam orang baru belajar hisap rokok lepas tu terus berenti.

Nakal betul perokok macam tu. Tak serius dalam bidang merosakkan diri.

Sekarang aku tengah bekerja keras dengan kotak carian google untuk mencari cara atau apa-apa petua untuk menyambung mimpi aku semalam. Mimpi paling indah pernah aku dapat selepas mimpi basah.


...


...


...


...


...



Tak ada hasil.

Sebelum aku mula breakdance depan laptop baik aku berhenti buat kerja ni.

Friday, December 17, 2010

Sunday, December 5, 2010

Dia yang kupanggil kawan.

Dengan sudahnya minuman terakhir itu, dia bertanya satu soalan kepada aku.


Soalan yang aku tahu jawapannya tetapi takut untuk aku berikan jawapan kerana aku sendiri masih kabur dengan soalan ini.


Agama.

Tuhan.


Dan sampai sekarang aku masih sakit kepala berfikir.

Dari pandangannya, semakin kabur satu cahaya itu.

Semoga kau berjumpa semula dengan cahaya itu kawan.